Recensie Terschelling – Linda Van Rijn

Info

Titel: Terschelling
Auteur: Linda Van Rijn
# pagina’s: 297
Verschijningsdatum: april 2024
Uitgeverij: Marmer

Review

Bij vakantie hoort een thriller van Linda Van Rijn. Enkele jaren geleden ontdekte ik haar boeken en sindsdien lees ik met veel plezier elke zomervakantie een boek van haar.

In Terschelling gaat Nina met haar vriend Floris en haar schoonfamilie op weekend naar Terschelling. Wanneer ze hier onverwacht langer moeten blijven besluit Nina, die werkt als journalist, een podcast te maken over de onopgeloste moord op haar vriendin 25 jaar geleden. Ze neemt contact op met haar oude vrienden in de hoop de waarheid te weten te komen.

Elke thriller van Linda Van Rijn zorgt voor een licht spannend verhaal dat ideaal is om te lezen tijdens enkele ontspannende uren. Deze keer ontdekken we de mooie omgeving van Terschelling. Het verhaal bouwt echter vrij rustig op en je kan moeilijk hoogte krijgen van de personages. Naar het einde toe wordt het allemaal een stuk spannender maar de ontknoping is niet zo heel origineel en soms had ik het gevoel dat ik dit verhaal al eerder las in een ander boek.

Terschelling is opnieuw een thriller van Linda Van Rijn die vlot leest maar niet zo heel origineel uit de hoek komt. Toch zorgt dit boek voor enkele aangename leesuurtjes.

Plot: 3/5
Personages: 3/5
Spanning: 3/5
Leesplezier: 4/5

Ik kreeg dit recensie-exemplaar van Elke Dag Boeken. Bedankt hiervoor!

36-jarige booklover met een uitgesproken voorkeur voor alles wat te maken heeft met misdaad, gruwel en spanning. Geen enkel boek boeit zoveel als een spannend boek!
Berichten gemaakt 243

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven